Siirry sisältöön

Korvantauskojeet

Korvantauskoje on hyvä ratkaisu perinteikkäälle kojekäyttäjälle. Phonak-korvantauskojeemme antavat käyttäjälleen luotettavan käyttökokemuksen ja selkeän, rikkaan äänimaailman. Perinteiset korvantauskojeet ovat helppokäyttöisiä ja varmatoimisia.  Korvantauskoje sovitetaan perinteisellä korvakappaleella tai ohutputkea käyttäen. Korvantauskoje on ehdottomasti paras kojemalli silloin kun asiakkaan korvavahan eritys on runsasta.

Kuuloke korvakäytävässä -kojeet

Kuuloke korvakäytävässä -tekniikan kuulokojeissa siro ja huomaamaton muotoilu yhdistyy helppoon ja kevyeen käytettävyyteen. Laajasta mallistosta löytyy sopiva kojemalli kaikille käyttäjille. Kuulokkeen voimakkuusluokka ja sovitustapa valitaan aina yksilöllisesti käyttäjän kuulon sekä tarpeiden perusteella.

Korvakäytäväkojeet

Phonak Virto -kuulokojeet ovat yksilöllisiä kuulokojeita, jotka ottavat huomioon kuulosi ja korvasi yksilöllisen anatomian. Kuulokoje rakennetaan korvastasi otetun mallin perusteella. 3D-tekniikan ansiosta kojeiden istuvuus on huippuluokkaa ja uusin automatiikka mukautuu ääniympäristöösi saumattomasti, varmistaen selkeän ja rikkaan äänimaailman. Yksilöllisten kuulokojeiden tilausta varten on varattava ensin aika mallinottoon.

Lisälaitteet

Roger-laitteet

Mikä on Roger -järjestelmä?

Roger-järjestelmä muodostuu yhdestä tai useammasta Roger-mikrofonista ja -vastaanottimesta sekä kuulokojeista tai sisäkorvaistutteista. Roger-järjestelmä poimii puhujan äänen ja lähettää sen langattomasti kuulijalle, vähentäen samalla taustahälyä. Mikrofonit myös säätävät omaa vahvistustaan automaattisesti ympäröivän taustahälyn mukaan, joten kuunneltava ääni pysyy aina selkeästi kuultavana.

Roger-laitteet

Valikoimastamme löytyy useampia Roger-mikrofoneja, hieman erilaisiin tarpeisiin. Roger Select ja Roger On -mikrofonit ovat monipuolisimpia Roger-laitteitamme ja niitä voidaan käyttää yksittäisen puhujan kaulassa/vaatteessa, kokouspöydällä sekä Roger Onin kohdalla myös kuulijan kädessä, suuntaavana mikrofonina. Tämän lisäksi Roger Select -mikrofonissa on myös bluetooth-yhteys puheluiden puhumista varten.

Isompiin kokouksiin suunniteltuja Roger Table Mic II -mikrofoneja voidaan tarvittaessa yhdistää useita samaan Roger-verkkoon, jolloin pystytään kattamaan suuretkin kokoustilat. Myös yksittäisen puhujan kuuntelemiseen löytyy oma, pienikokoisempi mikrofoni, Roger Clip-on Mic. Tämä mikrofoni annetaan puhujan kaulaan/vaatteeseen, jolloin hänen äänensä kuullaan selkeänä etäisyydestä ja hälystä huolimatta.

Roger-mikrofonit edellyttävät aina Roger-vastaanottimien käyttöä, jotta ääni saadaan välitettyä kuulokojeisiin/sisäkorvaistutteisiin. Roger-vastaanotin voidaan kiinnittää/asentaa kuulokojeeseen joko suoraan, esim. paristokoteloon kiinnittämällä, erillisen lisälaitteen kautta tai aktivoimalla se suoraan kuulokojeen sisään, niin kuin uusimmissa Phonak Marvel- ja Paradise -kuulokojeissamme.

Muut lisälaitteet

Kaikkien valmistajien kuulokojeisiin sopivien Roger-laitteiden lisäksi valikoimassamme on myös vain Phonakin kuulokojeisiin sopivia lisälaitteita.

Tällaisia laitteita ovat uusimpien kuulokojemallien kanssa yhteensopiva langaton lisämikrofoni, Phonak PartnerMic, langaton tv-lähetin, TV Connector sekä Phonak RemoteControl -kaukosäädin. Näiden lisäksi vanhempien Phonak-kuulokojeiden kanssa on saatavilla kaulassa pidettävä ComPilot II -kommunikointiyksikkö, sen kanssa toimiva langaton tv-lähetin, TVLink II sekä PilotOne II -kaukosäädin.

Lisälaitteiden avulla kuulokojeisiin pystytään yhdistämään puhelut, TV:n ääni sekä muita ulkoisia äänilähteitä.

Kuulonsuojaus

Oli sitten kyse harrastuksista tai työtilanteista kuulon suojaaminen on tärkeää tilanteissa, missä melualtistus on mahdollista. Valikoimissamme on sekä yksilöllisiä oman korvan mukaan tehtyjä kuulonsuojaimia että standardi-kuulonsuojaimia. Kauttamme on mahdollista hankkia yhteistyökumppaniemme Kuuloxin ja FinFonicin yksilöllisiä kuulon-suojaimia. Tarkempia tietoja yksilöllisistä kuulonsuojaimista saat heidän verkkosivuiltaan.

Kuulokojeparistot ja huoltotarvikkeet

Kuuloke korvakäytävässä -tekniikan kuulokojeissa siro ja huomaamaton muotoilu yhdistyy helppoon ja kevyeen käytettävyyteen. Laajasta mallistosta löytyy sopiva kojemalli kaikille käyttäjille. Kuulokkeen voimakkuusluokka ja sovitustapa valitaan aina yksilöllisesti käyttäjän kuulon sekä tarpeiden perusteella.

Verkkokauppaan